FC PIZZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FC Pizza. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 23:06 Zoals altijd fantastisch, echt zo lekker, en originele toppings. Love it!
30 sep 2022 om 21:10 Super weer!! Lekker en op tijd + warm bezorgd. Top!
25 sep 2022 om 16:51 Een beetje aan de prijzige kant vooral de salade voor €6 verwacht ik wel wat meer dan een iets grotere saus bakje Pizza kwam beetje koud aan voor de afstand
24 sep 2022 om 21:02 Super lekkere en originele smaken pizzas. Dunne bodem met lekkere rand. Ingrediënten zijn ook echt premium. We gaan hier zeker vaker bestellen. Ze waren wat aan de late kant en we kregen twee drankjes als compensatie. Top!
19 sep 2022 om 12:01 Beste pizza van Eindhoven! Ben ook een grote fan van de drankjes, vooral de hi-shi-gi is een dikke aanrader! En de flesjes gebruik ik nu zelf voor bloemetjes en stekjes.
10 sep 2022 om 19:48 Top bezorgd en erg lekker
9 sep 2022 om 21:46 My new favourite pizza in town! (Wins from Hout, fennel sausage flavour is fantastic). By far best tiramisu! Super nice people, we got 2 extra beers as gift for the delay. Totally worth it, will order again!
9 sep 2022 om 20:34 Super lekker!
21 aug 2022 om 21:41 Top bezorging en heerlijke pizza!
21 aug 2022 om 21:26 eten kwam nooit
21 aug 2022 om 19:25 Pizza was slap smaak was prima
20 aug 2022 om 20:31 Best pizza in eindhoven